Skip to content

Info groepslessen

Pilates

Pilates is een vorm van lichaamsbeweging die zich richt op het versterken van je kernspieren en het verbeteren van je mobiliteit en stabiliteit. Gedurende de hele flow ligt de focus op het versterken van de buik-, lage rug- en bilspieren (core) en bouw je aan een betere houding en lichaamsbewustzijn.

Bij Cureva bieden wij 2 niveau’s aan: de Power Pilates en de Basic Pilates. De Basic Pilates is een rustige flow met veel aandacht voor uitvoering. Deze les is een combinatie van de klassieke pilatesoefeningen aangevuld met wat extra mobilisatie oefeningen en stretching. Onder de begeleiding van onze kinesiste en pilatesdocente Lies kan je ook met weinig sportervaring of klachten je deelnemen aan deze les.

De Power Pilates is een les voor wie het wat intensiever mag zijn. De klassieke pilates serie op de mat wordt aangevuld met enkele uitdagende core stability en functionele krachtoefeningen.

Power Workout

Hou jij van een sportieve uitdaging? De POWER workout is een intensieve groepsles die kracht en uithouding combineert. Functionele oefeningen met je eigen lichaamsgewicht of bootcamp materiaal wisselen elkaar af tot een gevarieerde workout. Zo wordt op een uitdagende, maar vooral leuke manier het hele lichaam getraind!

Power mama

Ben je zwanger of net bevallen en heb je zin om op een verantwoorde manier te sporten? Dan is het Power Mama programma echt iets voor jou!

Onder kinesitherapeutische begeleiding gaan we in een kleine groepje sporten met aandacht voor het pre- of postnatale lichaam. De focus ligt op het versterken van je core en bekkenbodem, mobiliteit, balans en uithouding. Met als doel: een gezonde, fitte en sterke PowerMama!

Mee te nemen:

Eigen mat
Sportieve kledij
Drinken
Handdoek
Kussentje ter ondersteuning bij nekklachten

 

Annuleringsvoorwaarden:

Wanneer een les niet kan gevolgd worden, dien je dit 12u op voorhand te annuleren. Zo kan deze les voor jou nog naar een andere dag verplaatst worden.

Boek nu